0 Items - 0.00lei
0
  • Nici un produs in cos.

Chinese Brush

Chinese Brush

62.00lei

China Brush solutia pentru ejaculare prematura, intarziere ejaculare si orgasm pentru tine si partenera ta, prelungeste erectia si fa-ti fericita partenera.

Produsul China Brush se prezinta sub forma unei sticlute cu o solutie naturala de culoare maronie si cu un aplicator special pentru o dozare cat mai exacta a produsului pe suprafata penisului. China Brush reprezinta un remediu rapid pentru ejaculare prematura fiind o solutie naturala pentru momentele in care doresti intarzierea orgasmului si prelungirea erectiei penisului.

Ingredientele folosite pentru solutia China Brush sunt urmatoarele : Cotex Cinnamomi, Rhizoma Atractylodis, Flos Caryophylli, Radix Angelicae Dahuricae, Pericarpium Zanthoxyli, Rhizma Alpiniae Officinarum, Rice Wine. Ingredientele pe care le include solutia pentru ejaculare prematura China Brush nu sunt obtinute prin sinteza chimica originea lor fiind doar cea naturala.

Aplicarea de China Brush pe ata penisului se face cu maxim 2 ore inainte de contactul sexual pe care il planuiti, si cu minim 5 minute de acesta pentru a lasa timp solutiei sa patrunda in suprafata penisului. Efectul de intarziere ejaculare orgasm si prelungire erectie va dura aproximativ 4 ore la o aplicare.

Mai multe instructiuni sunt incluse in cadrul pachetului, fiind evidentiate instructiunile de utilizare in mod grafic.