0 Items - 0.00lei
0
  • Nici un produs in cos.

Maxman

-17%

Maxman

115.00lei 95.00lei

Maxman este o crema impotriva fenomenului de ejaculare precoce, cu rol de prelungire a actului sexual. De foarte multe ori se intampla ca un penis in erectie sa fie atacat de ejacularea precoce. Aplicand aceasta crema cu doar cateva minute inainte de contactul sexual, ejacularea precoce va sta la distanta pe toata durata contopirii. O cantitate mica de crema Maxman, cat un bob de mazare, va reda increderea barbatului de care are nevoie pentru a-i oferi partenerei sale ce-i mai bun.

Stoc epuizat

In compozitia cremei Maxman stau ingredienti activi ce desensibilizeaza ata penisului in timpul actului sexual, astfel, ori de cate ori penisul va penetra, va putea sa isi controleze ejacularea mult mai usor, mentindu-si erectia puternica atata timp cat este nevoie, ia restul stimulilor vor ramane activi pentru a se simti in continuare placere. Utilizarea frecventa a lui Maxman pentru intarziere ejaculare, duce in timp la o mai buna receptivitate a penisului si la un mai eficient control asupra fenomenului de ejaculare precoce.

Avantajul lui Maxman este acela ca functioneaza inca de la prima aplicare, spre deosebire de alte tratamente medicamentoase care isi fac efectul vizibil dupa cateva sedinte. Cu crema Maxman, se garanteaza o potenta penis ridicata, disfunctiile sexuale ramand la distanta. Folosind Maxman, nu doar ejacularea precoce va fi pusa sub stapanire, erectia puternica va fi de asemenea mai usor de mentinut pana la finele contactului sexual.

Cu Maxman ejacularea se va produce exact in momentul ales de barbat sau de cuplu, si nu mai devreme. Dupa aplicarea cremei, penisul se maseaza usor, pentru o absorbtie mai eficienta, nemaifiind apoi necesara spalarea acestuia. Produsul se absoarbe usor in piele si nu provoaca iritatii sau dependenta.