0 Items - 0.00lei
0
  • Nici un produs in cos.

Long Lover – anti ejaculare prematura

Long Lover – anti ejaculare prematura

72.00lei

Long Lover Spray este un produs pentru ejaculare prematura, principala actiune pe care o are fiind accea de a oferi un control mai bun barbatului asupra ejacularii, asupra momentului in care aceasta are loc precum si asupra controlului orgasmului masculin, el fiind strans legat de capacitatea femeii de a avea un orgasm implinit si de a se simti satisfacuta din punct de vedere sexual.

Tratament extern pentru ejaculare prematura Long Lover spray, cu o experienta vasta in domeniul produselor pentru adulti – acest spray este foarte eficient pentru orice problema legata de ejacularea prematura si in general pentru tratarea tuturor simptomelor legate de incapacitatea de a controla ejacularea masculina.

Spray Long Lover ejaculare prematura

Acest spray va transforma orice barbat intr-un partener ideal, capabil sa intretina relatii sexuale de durata, necesare pentru o satisfactie completa in actul sexual fie el regulat sau ocazional. Stapaneste ejacularea prematura si pune-i piedica atunci cand ea apare cu Long Lover Spray, aplicand-ul cel mai devreme cu 5 minute inainte de contactul sexual!