0 Items - 0.00lei
0
 • Nici un produs in cos.

Zece pasi pentru orgasme mai bune

Zece pasi pentru orgasme mai bune

Zece pasi pentru orgasme mai bune

Desigur, dumneavoastra si partenerul doriti sa practicati sexul extatic si o parte din acesta o reprezinta orgasmul extatic. In general, daca sunteti mai bine sincronizat cu corpul si reactiile dumneavoastra sexuale, dar si cu partenerul, atunci puteti avea orgasme mai bune. Incercati toti sau o parte dintre urmatorii 10 pasi pentru intensificarea placerii si orgasme mai bune:

 1. Prelungiti preludiul cat mai mult posibil. Daca incercati sa treceti direct la actul sexual propriu-zis pentru a avea orgasm, atunci va fi mai dificil sa aveti orgasm. Daca va sarutati, va atingeti, faceti sex oral si va bucurati de toate, mai putin de actul sexual pentru primele 10-20 minute, atunci cand veti intretine raporturi sexuale veti ajunge mai usor la orgasm.
 2. Tineti ochii deschisi. Legatura cu partenerul dumneavoastra va poate face sa va concentrati unul asupra celuilalt si asupra orgasmului. Deschizand ochii in timp ce faceti sex, constientizati mai bine prezenta partenerului si senzatiile dumneavoastra erotice.
 3. Inspirati adanc. Daca va tineti respiratia (sau nu puteti respira) cand faceti sex, atunci e mai dificil pentru corpul dumneavoastra sa se elibereze intr-un orgasm. Respirati incet, adanc si constant
 4. Traiti clipa. Nu va lasati mintea sa rataceasca in timp ce faceti sex. Bucurati-va de tot ce simte corpul dumneavoastra chiar in acel moment. Daca doriti sa aveti orgasm, atunci scrierea in minte a listei de cumparaturi va trebui sa astepte pana dupa ce faceti sex.
 5. Fiti putin egoisti. Daca stiti in ce pozitie aveti mai usor orgasm, atunci treceti in acea pozitie cand sunteti gata de orgasm.
 6. Apropiati-va pelvisurile unul de altul. Cand faceti miscarile de penetrare, stati cu corpurile apropiate unul de altul, pentru ca ea sa-si frece clitorisul si regiunea pelviana de pelvisul lui sau de osul pubian. Lasati-o sa-si frece clitorisul de pelvisul lui, pentru a avea orgasm.
 7. Lasati-o sa stea deasupra. Stand deasupra cand faceti sex, clitorisul ei va fi mai mult in contact cu osul lui pubian, astfel incat ea „sa se frece” de corpul lui.
 8. Lasati-o sa-si foloseasca mainile. In timp ce penisul lui se afla in vaginul ei, permiteti-i sa-si strecoare mana intre trupurile ei si al lui, ca sa-si poate stimula clitorisul pentru a avea orgasm.
 9. Faceti miscarile de penetrare atat de rapid cat trebuie. Cand sunteti pregatit sa aveti orgasm, gasiti ritmul si intensitatea miscarilor de penetrare care vor fi adecvate in cazul dumneavoastra si continuati-le. Orgasmul intens, cu siguranta nu se va lasa asteptat daca veti sti sa va sincronizati.
 10. Varietatea pozitiilor sexuale va vor ajuta sa va descoperiti mai bine. Chiar daca exista doar anumite pozitii sexuale in care sunteti siguri ca puteti avea orgasm, puteti avea surpriza sa descoperiti ca unele le-ati trecut cu vederea. Diversificand pozitiile sexuale, scapati in primul rand de rutina care poate interveni in viata sexuala. Nu ezitati sa incercati si noi locatii pentru a va bucura de sex. De multe ori, orgasmul devine mult mai intens atunci cand apare o noutate care sa excite ambii parteneri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *