0 Items - 0.00lei
0
  • Nici un produs in cos.

Viapro

55.00lei

Viapro tablete pentru erectie si potenta penis este un produs natural in intregime, o combinatie puternica de plante afrodisiace incorporata intr-un supliment alimentar ce iti mareste performanta sexuala inca de la prima tableta. Ingredientele din Viapro au un efect benefic asupra intregului corp si te ajuta sa te bucuri de viata sexuala din plin.

Stoc epuizat

Viapro se administreaza inainte de momentul dorit, iar conform testelor va incepe sa isi faca efectul in 30 de minute. Nu este nevoie sa luati mai mult de o tableta in 24 de ore, datorita concentratiei mari de ingrediente afrodisiace pe care produsul le contine. Efectele Viapro asupra erectiei dureaza 24 de ore, aducandu-va o zi intreaga plina de energie sexuala si virilitate nebanuita.

Viapro erectie si potenta penis

Reteta tabletelor Viapro este un adevarat succes si un produs eficient pentru erectie si potenta, continand doar urmatoarele ingrediente naturale : L-Arginine, Safed Musli Extract (Rhizome), Shilajit (Fruit), Velvet Deer (Antler), Ashwagandha (Root), Smilax Extract (Root), Maca Extract (Root), Saffron (Flowers), Catauba Extract (Bark).