0 Items - 0.00lei
0
  • Nici un produs in cos.

Stimulare clitoris

Stimulare clitoris

Stimulare clitoris

Statisticile arata  ca mare parte dintre femei, ajung la orgasm prin stimulare clitoris. Clitorisul este  cunoscut ca fiind o zona intima cu foarte multi senzori sexuali, care devin activi fara prea mare efort. Deseori, prin excitatie vizuala, se transmite senzatia de placere in zona clitoridiana, aparand in acelasi timp si lubrifierea mai intensa a vaginului.

Nu exista o regula de stimulare a clitorisului pentru a ajunge la orgasm. In functie de partenera, aceasta stimulare clitoridiana poate fi mai domoala sau usor mai agresiva. In tot acest proces al stimularii clitorisului, este foarte important ca partenera sa fie suficient de relaxata. Miscarile circulare si fine sunt ideale.

De ce este atat de importanta stimularea clitorisului? Ei bine, tot statisticile sustin ca un numar mare de femei ajung mai usor la orgasm prin stimularea clitorisului. Si fiindca tot am pomenit de orgasm, acesta poate fi nu doar orgasm vaginal ci si orgasm clitoridian. Parerile sunt impartite referitor la care dintre ele ar putea fi mai puternic, dar cert este ca pot fi dobandite si simultan. Asadar, cu atat mai mult este importanta stimularea clitorisului.

In timpul stimularii clitorisului, apare lubrifierea naturala a vaginului. Fenomenul de uscaciune a vaginului este des intalnit nu doar datorita dereglarilor hormonale ci si din insuficienta stimulare inainte de penetrare. Fie ca este vorba de o excitare prin mangaiere a diferitelor zone erogene sau direct in zona intima, lubrifierea apare in mod natural si cu atat mai intens cu cat creste si nivelul excitatiei. Odata cu lubfrifierea vaginului, va creste astfel si dorinta de penetrare.

Nu uitati de importanta folosirii unui produs pentru stimulare clitoris atunci cand doriti sa intensificati si mai mult senzatiile de placere! Acestea sunt recomandate nu doar in cazurile in care se ajunge mai greu la orgasm ci si in situatiile in care se doreste “condimentarea” vietii sexuale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *