0 Items - 0.00lei
0
  • Nici un produs in cos.

Simptome ejaculare precoce

Simptome ejaculare precoce

Simptome ejaculare precoce

Foarte multi barbati ajung sa se impacienteze atunci cand li se intampla ca in urma unui contact sexual, asteptarile sa nu fie pe masura. Ejacularea precoce se poate manifesta in timpul preludiului, inainte de penetrare, in timpul penetrarii sau imediat dupa. Daca in mod normal ejacularea precoce poate fi controlata mental, in cazul instalarii acestui fenomen, controlul este dificil de realizat. Ejacularea precoce apare involuntar si cel mai frecvent in primele 5 minute ale contactului sexual. 
Daca un barbat a ejaculat mai  devreme in timpul actului sexual, acesta nu se poate declara ca avand probleme de ejaculare precoce. Ejacularea precoce poate aparea ocazional la orice barbat, si tot orice barbat, ajunge la un moment dat in viata sa sufere de acest fenomen. Daca ejacularea precoce se manifesta in cel putin jumatate din contactele sexuale, atunci problema este deja instalata si este nevoie tratarea ei.

Ejacularea precoce se manifesta brusc, fara ca partenerul sa isi doreasca. Ejacularea precoce mai poarta si numele de ejaculare rapida, tocmai datorita timpului sau scurt in care aceasta apare. Odata cu ejacularea rapida, nu se poate spune si ca actul sexual a fost pe deplin satisfacut. Orgasmul nu se poate asocia in niciun caz cu ejacularea rapida! 

Cand un barbat sufera de ejaculare precoce, in timpul actului sexual, sensibilitatea penisului este foarte mare. Cu cat dorinta barbatului de a penetra este mai mare, cu atat creste pericolul aparitiei ejacularii precoce. Chiar daca barbatul incearca sa isi reprime aceste sentimente, ejacularea precoce apare involuntar. 
Ejacularea precoce se manifesta cel mai adesea la barbatii tineri, cu varste cuprinse intre 18-35 ani, dar si la cei cu varste intre 40-60 ani. Aparitia ejacularii precoce la persoanele tinere poate fi datorata si lipsei experintei sexuale. Indiferent de cauza aparitiei sale, acesta nu este un defect din punct de vedere sexual, asa cum il considera unii. Barbatii sunt mai putini receptivi la problemele sexuale ce pot aparea in viata lor la un moment dat, fata de femei, care se gandesc din timp la menopauza. 
Ejacularea precoce trebuie acceptata ca pe un lucru firesc care i se poate intampla oricarui barbat la un moment data in viata, iar cel mai important, este faptul ca aceasta se poate trata cu succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Recomandate