0 Items - 0.00lei
0
  • Nici un produs in cos.

Marire potenta

Marire potenta

Marire potenta

Cum poti sa obtii o marire potenta intr-un timp relativ scurt? Majoritatea barbatilor activi sexual isi doresc sa aiba parte de o potenta marita pentru a se simti cat mai puternici in patul conjugal. Atunci cand luam in calcul o marire potenta, ne gandim nu doar la marimea penisului in erectie ci si la durata performantelor sexuale. Este bine de identificat mai intai factorii nemultumitori care ii fac pe barbat sa se simta cu o potenta scazuta: erectie slaba sau durata contactului sexual care poate fi redusa datorita fenomenului de ejaculare rapida.

In cazul in care exista o erectie slaba, se recomanda folosirea produselor cu efect vasodilatator, cu aplicare locala. Fie ca sunt sub forma de spray pentru erectie, crema pentru erectie si potenta, acestea insensifica fluxul sanguin la nivel local si maresc excitatia. Exista de asemenea si varianta de pastile pentru marire potenta cu efect rapid sau sub forma de tratament.

In situatiile in care o ejaculare rapida se manifesta in cel putin jumatate din contactele sexuale, se recomanda folosirea produselor care inhiba acest fenomen. Exista produse cu aplicare locala care combat fenomenul de ejaculare rapida, sub diferite forme: spray antiejaculare rapida, crema impotriva ejacularii, chiar si tablete. De remarcat totusi, pastilele impotriva ejacularii au o compatibilitate mai redusa fata de produsele cu aplicare locala, care actioneaza in mod direct asupra sensibilitatii. Odata inlaturat fenomenul de ejaculare rapida, automat se vor vedea rezultate si in ceea ce priveste marirea potentei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *