0 Items - 0.00lei
0
  • Nici un produs in cos.

For Him

Nou

For Him

90.00lei

For Him tablete pentru erectie reprezinta un supliment alimentar cu un efect asupra erectiei penisului pe termen lung, asta insemnand ca efectele dureaza pana la 72 de ore in care te poti bucura de o potenta si o erectie puternica de invidiat. Alternativa eficienta si sigura la tratamentele conventionale For Him iti garanteaza efecte benefice asupra erectiei si timpi mult mai scurti de raspuns la stimuli sexuali. Formula noua, imbunatatita, forma de prezentare: 10 capsule.

Cum actioneaza For Him tablete ?

Dupa ingerare, efectul se face simtit la maxim 1 ora si va garanteaza 72 de ore de pura performanta sexuala, iar erectia dumneavoastra va fi simtita garantat de partenera dumneavoastra. Produsul este recomandat tuturor barbatilor care au o viata sexuala activa.

Tabletele For Him pentru erectie contin o combinatie echilibrata de afrodisiace testate ce maresc dorinta sexuala si garanteaza o viata sexuala mai buna si satisfactii nebanuite, avand efecte benefice asupra erectiei penisului chiar si pentru barbatii care nu sufera de nicio problema legata de potenta sau probleme legate de viata sexuala, efectul fiind pur si simplu uimitor.