0 Items - 0.00lei
0
  • Nici un produs in cos.

Fiola Xiaoli

Fiola Xiaoli

18.00lei

Xiaoli este o solutie chinezeasca ce stimuleaza o erectie penis puternica in maxim 60 minute de la administrare. Produsul este recomandat in special pentru barbatii care au probleme cu potenta penisului sau se confrunta in majoritatea actelor sexuale cu o erectie scazuta. Avand in compozitia sa ingrediente 100% naturale, Xiaoli ofera performante sexuale de neegalat, astfel barbatul se poata bucura pana la sfarsit, alaturi de partenera, de un act sexual de calitate.

Stoc epuizat

Xiaoli se prezinta sub forma unei fiole, avand atasat si un pai, cu ajutorul caruia se va consuma inainte de contacul sexual dorit. Dupa administrarea lui Xiaoli, impulsul sexual creste simtitor, oferind o erectie rapida si puternica, aceasta mentinadu-se constanta pana la finele actului sexual. Solutia Xiaoli ofera echilibrul necesar de care are nevoie organismul barbatului pentru ca acesta sa aiba eficiente maxime atunci cand isi doreste sa isi satisfaca partenera pana la sfarsit. Xiaoli se poate consuma ata ocazional cat si sub forma de tratament pentru a dobandi o potenta penis de invidiat. Solutia Xiaoli se bea cu 45-60 minute inainte, agitandu-se flaconul pentru omogenizare.

Se recomanda o fiola pe zi pentru performante sexuale, iar ca si tratament pentru erectie si potenta penis maxima, o cura de 16 fiole. Xiaoli nu creeaza dependenta, nu are efecte secundare nedorite, iar dupa consumarea unei fiole, actele sexuale pot fi repetate cu succes. Xiaoli nu este destinat minorilor. Se recomanda prudenta la persoanele cu hipertensiune arteriala si boli de inima.