0 Items - 0.00lei
0
  • Nici un produs in cos.

Efect afrodisiac

Efect afrodisiac

Efect afrodisiac

Intotdeauna o cina romantica, intr-un loc retras si senzual, bogata in ingrediente specifice, pot spori dorinta cuplului de a face dragoste. Arome agreabile, asemenea parfumurilor, pot mari atractia partenerilor, unul fata de celalalt. Pentru a avea succesul dorit, incercati intodeauna sa includeti in alimentatia dorita, condimente sau preparate cu efect afrodisiac. Din cele mai vechi timpuri, stramosii nostri au profitat la maxim de toate sursele de hrana cu efect afrodisiac. Atunci cand imprejurarile nu ne permit folosirea ingredientelor cu efect afrodisiac, exista si solutii alternative. Tincturile cu efect afrodisiac sunt de cele mai multe ori la indemana oricui. Ce poate fi mai usor decat strecurarea in bautura a unei astfel de substante cu efect afrodisiac?

Pentru ca in zilele noastre stresul si oboseala sunt factori care pun tot mai mult stapanire pe viata noastra, apar diferite probleme legate de performantele sexuale. Incepand de la apetitul sexual scazut si pana la probleme de potenta, erectie,  ejaculare precoce sau lipsa orgasm. O viata sexuala sanatoasa inseamna in acelasi timp si o viata de cuplu fericita. De cele mai multe ori, alimentatia necorespunzatoare, poate juca feste organismului nostru. Nici nu mai e de mirare atunci faptul cand realizam ca dorinta sexuala pentru partenerul sau partenera iubita, dispare brusc. Datorita dezechilibrelor hormonale din organism, viata sexuala are de suferit. Pentru a evita astfel de neplaceri, alimentele sau tincturile cu efect afrodisiac vor fi cele care va vor reda dorinta si pasiunea de care aveti nevoie.

Se considera aliment sau substanta cu efect afrodisiac orice dispozitiv care poate mari performantele sexuale sau imbunatateste starea de spriti. Prin natura sa, efectul afrodisiac se simte in momentul in care circulatia sanguina este intensificata, la barbati observandu-se marirea erectiei. La femei, lubrifierea vaginului este intensificata, aparand dorinta de penetrare. Pofta de a face dragoste nu intarzie sa apara, iar dorinta sexuala este marita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *