0 Items - 0.00lei
0
  • Nici un produs in cos.

Afrodiziace femei

Afrodiziace femei

Afrodiziace femei

Prin definitia lor produsele afrodiziace femei desemneaza orice substanta, aliment, bautura, care ar avea drept efect stimularea dorintei sexuale, fiind stimulente puternice cu un efect afrodiziac garantat atunci cand produsul este folosit. De-a lungul timpului omul a incercat sa gaseasca cele mai eficiente retete afrodiziace prin folosirea plantelor fie in forma lor pura fie combinate in cele mai felurite retete iar astfel dupa experimentarea lor aceste retete au ramas in folosinta fiind transmise din generatie in generatie.

Traditiile romanesti ne vorbesc despre afrodiziace stimulente pentru femei folosite inca din anii 1600, pentru a aduce placere sau a provoca dorinta de imperechere acolo unde aceasta lipseste. Aceste stimulente puternice sunt raspandite pe intreg cuprinsul globului si fac parte din viata cotidiana a tuturor civilizatiilor.

Istoric afrodiziace

Inca de la inceputul timpurilor, numeroase alimente au fost asociate afrodiziacelor fiind considerate stimulente puternice cu un efect afrodiziac.

In Grecia Antica, preotesele templelor erau recunoscute in arta prepararii licorilor de dragoste. Scopul lor era sa ademeneasca in sanctuarele lor calatori veniti din toate colturile Imperiului. Usturoiul, “ care ii face pe barbati puternici, iar pe femei sa cada in mrejele lor”, statea la baza retetelor preoteselor. De asemenea, atletii greci consumau deseori usturoi proaspat pentru intarirea muschilor, numindu-l astfel “trandafirul puturos”.

Romanii atribuiau nucilor, smochinelor si fisticului proprietati afrodiziace datorita aspectului asemanator cu cel al testiculelor.

In Evul Mediu, oamenii preparau potiuni si elixiruri ce aveau rolul de a stimula dorinta sexuala. Consumarea organelor genitale ale animalelor era astfel considerata a avea un efect afridiziac. O data cu colonizarea Africii, s-a atribuit acelasi efect si cornului de rinocer.

Cu alte cuvinte, In toate epocile, textura, forma sau aroma alimentelor considerate afrodiziace au fost asociate organelor genitale masculine sau feminine sau lichidelor eliminate in timpul contactului sexual.

Sparanghelul, telina, scoicile, caviarul, bananele, rosiile decojite, morcovii, ghimbirul sunt adesea incluse in categoria alimentelor cu efect afrodoziac. La acestea s-ar mai adauga si condimentele, datorita efectului de crestere a temperaturii corporale.

Datorita evolutiei stiintei, substantele afrodiziace pentru femei au devenit stimulente puternice, reusind sa fie izolate prin procedee stiintifice, punandu-se accentul pe potentarea efectului afrodiziac si astfel sa fie incorporate in tratamente destinate disfunctiilor sexuale sau in produse ce au rolul de a induce dorinta sexuala.

Dă-i un răspuns lui Anonim Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *