0 Items - 0.00lei
0
  • Nici un produs in cos.

Afrodisiace femei

Afrodisiace femei

Afrodisiace femei

Daca doriti o noapte de neuitat alaturi de partenera, nu uitati sa includeti cateva afrodisiace pentru femei ce vor spori cu siguranta placerea sexuala dorita. Dupa cum stiti, femeile sunt ghidate de emotii, iar satisfacerea in dormitor, trebuie sa fie mai mult decat un act sexual placut. Pentru ca barbatii isi doresc de cele mai multe ori o “fiara” atunci cand vine vorba de actul sexual, venim in ajutorul lor. Pentru a putea destinde atmosfera, va vom dezvalui cateva dintre cele mai populare si eficiente afrodisiace pentru femei:

Muira Puama
Acest arbust brazilian, este renumit pentru puterile sale sexuale. Cu toate ca Muira Puama este o mare sursa de energie sexuala pentru barbati, efectul la femei este de asemenea uimitor. Extrasul din Muira Puama are proprietatea de a stimula centrii nervosi. Circulatia sanguina este intensificata, iar fiecare mangaiere pe trupul ei, se poate transforma intr-o scanteie a dragostei. Atunci cand va ganditi la afrodisiace pentru femei, nu uitati sa includeti si aceasta varianta. Muira Puama este un deosebit afrodisiac care poate fi savurat si de catre ambii parteneri.

Damiana
Afrodisiacele pentru femei cu extract de Damiana sunt tot mai cautate. Aceasta planta, este renumita in primul rand pentru efectul de imbunatatire a dorintei sexuale. In cazul barbatilor, Damiana ajuta la disfunctiile erectile si ejaculare precoce, iar la  femei, este imbunatatita circulatia sanguina la nivelul organelor sexuale, orgasmul dorit fiind mai usor de obtinut. Aceste afrodisiace  femei cu extract de Damiana, pot contribui de asemenea, la reglarea menstruatiei.

Maca
Aceasta planta cu efect afrodisiac creste in Muntii Anzi. Maca regleaza functiile sexuale si ofera o energie deosebita organismului. Extractul de maca se regaseste in multe tincturi cu efect afrodisiac pentru femei, dar si mai raspandit este in produsele pentru potenta la barbati.

Ginseng
Radacina ginsengului a fost folosita de-a lungut timpului de catre barbatii coreeni si chinezi, datorita efectelor sale afrodisiace si stimulatoare. Tincuturile de ginseng sunt considerate atat afrodisiace pentru femei, cat si pentru barbati. Extrasul de ginseng imbunatateste fluxul hormonal, sistemul nervos si circulator.

Yohimbe
Yohimbe este un copac originar din Africa, iar scoarta acestuia este sursa celor mai puternice afrodisiace pentru femei cat si afrodisiace pentru barbati. Yohimbe intensifica circulatia sanguina in intreaga zona pelviana si este folosita din cele mai vechi timpuri. Potrivit studiilor de specialitate, yohimbina este substanta care sta la baza miturilor legate de potenta marita a barbatilor originari din Africa.

Singura problema pe care o au substantele afrodisiace de mai sus este ca se preteaza unui tratament atunci cand sunt administrate individual. Produsele noastre contin doze optime de substante afrodisiace pentru a garanta un efect rapid dupa administrare.

Alege din lista de produse ce afrodisiace femei crezi ca sunt potrivite partenerei tale, deoarece toate produsele noastre sunt de calitate superioara si au efecte afrodisiace puternice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *